Balaicz Zoltánné (FICSAK Zalaegerszeg Alapítvány) és Salamon Adrienn (Női Egészségért Alapítvány) közös szervezésében a Zala Megyei Szent Rafael Kórház és Zalaegerszeg Járási Egészségfejlesztési Iroda szakmai támogatásával, valamint az Iván Dentál Fogászat és a Center Optika Látáscentrum közreműködésével és támogatásával ismét a gyerekek gyógyítottak a Játékkórházban! Idén új helyszínen az Iván Dentál Fogászat rendelőiben vártuk a gyerekeket!

A Játékkórház egy olyan program, amely játékos keretek között igyekszik megismertetni a gyógyító tevékenységet a gyermekekkel, egyúttal felhívja a figyelmet az egészség megőrzésének fontosságára már pici gyerekkorban. A Zala Megyei Szent Rafael Kórház és Zalaegerszeg Járási Egészségfejlesztési Iroda szakemberei, orvosai segítségével játszottunk el egy orvosi rendelést, a gyerekek a plüss állatok kitalált betegségét a szakértőkkel együtt megvizsgálták és meggyógyították.

A Játékkórház állomásai:
– Belgyógyászat: Pais Eszter-gyermek aneszteziológiai szakaszisztens, Dr.Riba Ádám-kardiológus
– Fogászat: Dr. Iván Nándor fogorvos és csapata
– Szemészet: Kovács György diplomás optometrista, a Center Optika Látáscentrum látásszakértője és csapata
– Ortopédia és gyógytorna: Dr. Szakács Ákos és Markos Dorina

A játszósarkot a Család és KarrierPont Zalaegerszeg munkatársai biztosították!

A helyszínen a My Juice Bárban Csordás Renáta jóvoltából egészséges italokat lehetett kóstolni, valamint Salamon Bettina Vegán Édes Álom-mentes finomságait is megkóstolhatták az érdeklődők.
Az udvaron a Decathlon Zalaegerszeg jóvoltából játszóudvar várta a gyerekeket!

Köszönjük szépen támogatóinknak, akik ajándékaikkal hozzájárultak a rendezvény sikeréhez: Libri Zala Plaza Könyvesbolt, Piros ballon-PartyPoint, a Mosolyszerviz parti boltja, AQ Anton, Pitypang Dizájn, Müller Drogéria.